Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Het kan zijn dat je momenteel te maken hebt met een beproeving of met meerdere beproevingen. Je vraagt jezelf af waarom het jou moet overkomen, je vraagt je af wanneer het gaat stoppen. Telkens als bijna alles weer rustig wordt komt er weer iets. Waarom jij? Weet dat Allah de zwaarste beproevingen aan Zijn sterkste dienaren geeft. Dit zijn degene die door de beproeving gevormd worden tot de sterkste strijders. Zij zijn degene die grote beloningen zullen ontvangen. De grootste strijd bevind zich in de ziel.

Allah heeft je zo gecreëerd dat je elke beproeving die op je pad komt aan kunt. Hij zal je nooit met iets belasten wat je niet aan kunt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah belast geen ziel boven haar vermogen.”

(Soerat al-Baqarah: 286)

Luister goed: Hoe geweldig is het dat Allah Zijn vertrouwen in jou heeft gelegd. Hoe geweldig is het dat Allah Zijn beloningen voor jou heeft gereserveerd? Elke beproeving is een momentopname, het heeft een begin en het heeft een eind. Het zal niet voor altijd zijn. Het zorgt ervoor dat je gereinigd wordt van je zonden, het leert je een levensles, het brengt je dichterbij Allah, het zorgt ervoor dat je beloningen ontvangt en het brengt je naar een punt waar je in je leven moet zijn.

Denk niet dat het toeval is dat je dit leest, denk niet dat het toeval is dat deze tekst op jouw situatie slaat. Allah stuurt Zijn tekens op allerlei manieren en als dit een teken voor jou is om niet op te geven wees dan gezegend. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-4889