Werk in stilte aan je succes

Werk in stilte aan je succes

Als je succes wilt behalen, is het het beste om voorlopig onder de radar aan je succes te werken. Niemand hoeft in grote lijnen te weten waar je mee bezig bent, want elke dag loeren indringers op je om je territorium binnen te willen dringen. Sommigen zullen je het succes gunnen, maar diep van binnen zijn ze jaloers en willen ze graag zien dat je faalt. En sommigen zullen er alles aan doen om je muren af te breken. Werk dus in stilte aan je succes, vertrouw op Allah dat Hij je doelen zal volbrengen, en pas als je je doelen hebt behaald, dan is het geen probleem om het naar buiten te brengen.

Weet dat de Shaytan (duivel) het niet leuk vindt dat jij successen behaalt en daarom fluistert hij zwakke personen in om je succes te saboteren. Maar vrees niet, vertrouw op Allah.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, hij heeft geen macht over degenen die geloven en hun vertrouwen in hun Heer stellen.” (Surah an Nahl, vers 99-100)

Beste broeder/zuster: Werk dagelijks aan je doelen, volhard erin en doe alles wat binnen je mogelijkheden is om deze te behalen. Wanneer dingen niet gaan zoals ze moeten gaan, dan is er nog geen ramp. Dat zijn de momenten dat je meer op Allah moet vertrouwen, want de Shaytan zal met zijn leger er alles aan doen om je vertrouwen te breken. Trap er niet in en geef niet op. Sommige dingen hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen. Je leert, je maakt fouten en je leert van je fouten. Je staat, je valt en je staat weer op. Je gaat door totdat je de finish haalt.

Allah wil dat jij hier en in het Hiernamaals succesvol wordt, vergeet Hem dus niet aan te roepen en te danken terwijl je aan je doelen werkt. Dit is je moment, dit is je dag. Make the rest of your life the best of your life!

 

419484716-1611441749598801-149742597223986706-n