Heb je last van faalangst?

X2

Heb je last van faalangst?

Het kan zijn dat je last van influisteringen hebt, influisteringen die je angstig maken. Wat als datgene mislukt, wat als andere raar over je gaan denken, wat als je met lege handen achter gaat blijven. Al deze influisteringen zijn influisteringen om je zwakker te maken terwijl Allah duidelijk heeft gemaakt dat de listen van de shaytan (duivel) zwak zijn.

De shaytan (duivel) wil ervoor zorgen dat jij je doelen niet gaat halen, zolang jij gelooft en vertrouwen in Allah hebt dan kan de shaytan je niets maken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, hij heeft geen macht over degenen die geloven en hun vertrouwen in hun Heer stellen.” (aya van Surah an Nahl 99-100)

Luister goed: Wees niet bang dat je faalt maar wees bang dat je het niet probeert, want als je pech hebt kan er een dag komen dat je oud bent en dan terug gaat kijken naar je verleden en denkt “waarom had ik toen niet dit of dat gedaan”, de tijd kan je niet meer terugdraaien. Je moet nu niet bang zijn want Allah zal jou bijstaan, Allah is aan je zijde.

Allah heeft een reden wanneer er dingen gebeuren, wij kunnen nooit Zijn Wijsheid begrijpen maar we moeten wel Zijn besluit erkennen. Wanneer je het gevoel hebt dat je aan de afgrond staat dan moet je Allah vol vertrouwen want er kunnen 2 dingen gebeuren. Of Hij vangt je op wanneer je valt of Hij leert je om te vliegen. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment