Wees niet bang om opnieuw te beginnen

Wees niet bang om opnieuw te beginnen

Het kan zijn dat je angst hebt om opnieuw te beginnen, of je nou een mislukte huwelijk achter de rug hebt, een zaak dat failliet is gegaan, een examen dat mislukt is of iets anders. Je hebt de angst om opnieuw te beginnen. Angst voor het onbekende en angst wat voort komt uit je verleden. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Datgene wat je is ontnomen dat zal Allah weer voor jou opbouwen!

Allah voorziet jou van datgene wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Hij Bezit een Sterke Kracht die vanuit niets iets kan scheppen. Hij bezit een Sterke Kracht die van een obstakel een uitweg kan scheppen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah is de Voorziener, de Bezitter van Sterke Kracht.”

(Soerat adh-Dhaariyaat: 58)

Luister goed: Ik heb het tegen jou ja, je maakt je zorgen om iets wat jij niet kan zien, waarom stress je om de toekomst terwijl deze nog niet is gearriveerd? Waarom creëer je allerlei rampscenario’s die in sha Allah nooit zullen plaatsvinden? Waarom wil je opgeven terwijl Allah de mens beloofd heeft zolang die op Hem vertrouwt er uitwegen zijn?

Datgene wat van je pad is gehaald heeft een reden en deze reden is er om JOU te dienen! Allah kan datgene vervangen voor iets beters of jou compenseren met het goede. Wees dus niet bang om opnieuw te beginnen. Er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren! Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9648

Add Comment