Wees geduldig, het komt eraan

Wees geduldig, het komt eraan

Subhan’Allah, datgene wat voor jou is voorgeschreven zal op je op pad komen. Niets of niemand kan het tegenhouden. Wanneer Allah iets voor jou heeft bestemd dan komt het gehele universum bij elkaar om datgene voor jou te bewerkstelligen. De dua die je sprak werd omgezet tot een zegening en het daalt neer op het juiste moment. Het zal bij je arriveren op een moment dat jij het niet verwacht als teken van je Schepper dat Hij tot alles in staat is.

Wees niet bang om teleurgesteld te worden, want wat je gaat ontvangen zal altijd beter zijn dan je had kunnen dromen. Sommige zegeningen ontvang je snel, andere zegeningen doen er langer over omdat ze in overeenstemming zijn met datgene wat voor jou is bestemd.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden.” (Aya van Surah Yoenes vers 107).

Luister goed: Allah weet wat je hart koestert voordat je lippen beginnen te spreken. Allah weet wat je allemaal hebt meegemaakt, hoeveel onrecht je is aangedaan, hoeveel tranen je hebt gelaten en hoeveel pijn je hebt geleden. Al deze momenten zullen worden gecompenseerd, als Teken van Allah dat Hij van je houd. Zij die je onrecht deden komen er niet mee weg. De compensatie van Allah komt in allerlei vormen zoals vergiffenis, zegeningen en uitwegen.

Er gaat een moment in sha Allah komen dat je gaat zien dat alles een reden heeft.
Vandaag is het niet zomaar een dag, vandaag is het een nieuwe dag, een nieuwe dag voor de rest van je leven. Het maakt niet uit wat je toestand van vandaag is, er komen zegeningen je kant op. Gezegend is de Schepper Die Zijn dienaren niet in de steek laat. Make the rest of your life the best of your life!

 

Fwe-1