Een speciaal bericht voor jou

Een speciaal bericht voor jou

Subhan’Allah, wees geduldig, datgene wat voor jou is voorgeschreven zal op je pad komen en je gaat het garandeert ontvangen. Niets of niemand kan het tegenhouden. Wanneer Allah iets voor je wil dan komt alles in het universum bij elkaar om datgene wat voor jou bestemd is te bewerkstelligen.

De obstakels die door andere op je paden werden gelegd worden verwijderd, de personen die het jou niet gunnen zullen worden teleurgesteld, alles zal door Allah worden geregeld om datgene aan jou te schenken wat voor jou is bestemd.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst, dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden.” (Aya van Surah Yoenes vers 107)

Luister goed: Subhan’Allah, op het moment dat jij aan Allah datgene vroeg wat je wilde en Hij dat voor je heeft bestemd steeg de smeekbeden en is het onderweg om als gunst bij jou op het juiste moment te dalen. Wees niet ongeduldig en wees niet bang. Allah weet wat Hij doet en Allah weet wat jij nodig hebt. Wanneer datgene wat je vroeg niet voor jou is bestemd dan zal je ook niet worden teleurgesteld. Allah vervangt het namelijk door iets beters, compenseert het met iets beters of schenkt Hij het je later. Subhan’Allah.

Wees Allah dus dankbaar, Al Hamdulilah, wees vol vertr

 

IMG-8382
image host

Add Comment