Waarom sommige personen jou niet mogen

Waarom sommige personen jou niet mogen

Sommige personen mogen jou niet omdat je zelfvertrouwen ze er aan herinnert hoe zwak ze zijn. In je gezicht doen ze vriendelijk maar achter je rug om hopen ze dat alles in je leven gaat mislukken. Laat de haters maar haten en laat de praters maar praten. Elke steen die ze naar je gooien gebruik je om je pad mee te creëren. Je tijd is te kostbaar om aandacht aan deze personen te schenken. Je zelfvertrouwen reflecteert de afgunst weer naar ze terug.

Je moet geduldig zijn met deze situaties want Allah belooft jou dat zolang jij op Hem vertrouwt alles voor jou goed gaat komen. Laat je dus niet ontmoedigen door alle haat en jaloezie van deze haters.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.”

(soerat ar-Roem: 60)

Luister goed: Stop met je tijd verspillen aan personen die je aandacht niet verdienen. Het maakt niet uit dat ze over je roddelen want zolang jij en Allah de waarheid kennen is dat voldoende. Zelfs als er een kern van waarheid in zit hoeft het niet uit te maken, alles is tussen jou en je Schepper. Als je een ezel te veel aandacht geeft zal het denken dat het een paard is. Get over it! Er komen in sha Allah nog meer mooie tijden voor je aan. Daar moet je focus op liggen.

Daarnaast is het hebben van haters alleen een bevestiging dat je het pad van het succes bewandeld. Jij bent geweldig, jij bent ma’sa’Allah en Allah is de Enige die je moet vrezen. Maak je verder geen zorgen. Make the rest of your life the best of your life!

 

zz