Waarom je dit moet lezen

Waarom je dit moet lezen

Misschien heb je jezelf weleens afgevraagd waarom er bij jou nooit of weinig wonderen lijken te gebeuren. Je wilt iets graag, je bent er klaar voor, maar het lijkt toch allemaal niet op je pad te komen. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Allah wist al voordat je lippen de wens uitspraken wat er in je hart verborgen lag. Datgene wat jij zoekt, zoekt ook jou. Wees ervan overtuigd dat je het zult krijgen, wees ervan overtuigd dat je het verdient. Zelfs als je op dit moment geen enkele kans ziet, is het toch nog mogelijk. Naast het uitspreken van smeekbeden dien je ook actie te ondernemen, al is het maar een kleine stap.

Allah verhoort de smeekbeden van degenen die overtuigd zijn, zij die geen twijfels koesteren en geduldig zijn in het proces. Wat er ook gebeurt, uiteindelijk zul je tevreden zijn.

Allah subhanahu a ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: “Roep Mij aan, dan geef Ik gehoor aan jullie..”

(Soerah Ghaafir vers 60)

Beste broeder/zuster: Elke dag zorgt Allah voor wonderen. Het zijn niet de ogen die de wonderen herkennen, maar de harten die de wonderen voelen. Dat ene moment waar jij naar verlangt, zal in sha Allah komen. Het hoeft niet per se iets te zijn waar je om hebt gevraagd, maar het zal zeker wel iets zijn wat je nodig hebt. Allah zal jou niet teleurstellen; Hij weet het beste wat je nodig hebt. Twijfel dus niet aan het proces. Je smeekbede is als een zaadje dat je in de grond hebt geplant. Het heeft geduld en actie nodig om te groeien.

Denk niet dat ik je dit vertel om je een beetje hoop te geven; ik vertel dit omdat het de waarheid is. Allah is groter dan je omstandigheden. Alles komt in sha Allah goed, en de wonderen zijn onderweg naar jou toe. Make the rest of your life the best of your life!

 

fr