Waarom je dit moet lezen

Waarom je dit moet lezen

Misschien heb jij jezelf ooit afgevraagd waarom er bij jou nooit of weinig wonderen gebeuren. Je wilt iets graag , je bent er klaar voor maar toch lijkt het allemaal uit te blijven. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Allah wist al voordat je lippen de wens uitspraken wat in je hart verborgen lag. Datgene wat jij zoekt dat zoekt ook jou. Wees overtuigd dat je het krijgt want Allah houd ervan dat iemand ongeacht zijn situatie/toestand alle vertrouwen in Hem heeft. Zelfs als de kansen minimaal lijken dan is het bij Allah een simpele taak.

Allah geeft gehoor aan degenen die overtuigd zijn in hun smeekbeden. Zij die geen twijfels hebben en geduldig zijn met het proces. Wat er ook gebeurd, je zal tevreden zijn.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: “Roep Mij aan, dan geef Ik gehoor aan jullie…”

(Soerat Ghaafir: 60)

Luister goed: Elke dag zorgt Allah voor wonderen, het zijn niet de ogen die de wonderen herkennen maar het zijn de harten die de wonderen voelen. Dat ene moment waar jij naar verlangt zal er in sha Allah komen. Het hoeft niet perse iets te zijn waar je om vroeg maar het zal iets zijn wat jij nodig hebt. Allah zal jou niet teleurstellen want Hij weet het beste wat jij nodig hebt. Twijfel niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om morgen de persoon in sha Allah te worden die je graag wilt zijn.

Denk niet dat ik je dit vertel zodat je een beetje hoop krijgt, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Allah is Groter dan je omstandigheden, alles komt in sha Allah goed. De wonderen komen er aan. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6554