Vandaag voel jij je goed en hier is waarom

Vandaag voel jij je goed en hier is waarom

Al een hele tijd proberen mensen jou wijs te maken dat het jou niet zal lukken. Ze zien jou het liefst zwakker worden en stiekem hopen ze dat jij het zal opgeven. Maar jij zit vol energie, vol passie en vol zelfvertrouwen. Vandaag is de dag dat jij degene die afgunst tegenover jou koesteren laat huiveren. Vandaag is de dag dat jij ze met een glimlach voorbijgaat.

Jij weet iets wat zij nog niet weten en dat is dat Allah jou helpt. Daar waar zij muren bouwen, bouwt Allah voor jou een brug. Daar waar zij duisternis creëren, schijnt Allah voor jou een licht. Allah is de Kapitein van jouw lot, de Meester van jouw ziel, de Leider van jouw dromen en de Koning van jouw doel.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is dan degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Beste broeder/zuster: Alle kritiek en negativiteit die ze naar je strooien, gebruik jij om je paden mee te creëren. Alle haat en boze ogen die ze op jou richten, kaatsen als een boemerang weer bij ze terug. Wees nederig in goede tijden en wees strijdbaar in moeilijke tijden, want de offers die jij vandaag maakt zijn de zegeningen van morgen. Jij zult een weg vinden waar geen weg was en jij zult een brug bouwen waar geen brug was.

De woorden opgeven en falen komen niet in je woordenboek voor, winnen en strijden, daar ga jij voor. Allah is je Metgezel, Allah is je Vriend en Allah is je Helper. Make the rest of your life the best of your life!

gd