Tijd om een beslissing te nemen

Tijd om een beslissing te nemen

Jij hebt niet meer tijd nodig, je moet een beslissing maken. Wellicht dat je al een tijdje aan het twijfelen bent, wellicht dat je angst hebt dat het verkeerd gaat uitpakken maar laat ik je het volgende zeggen: Wanneer jij de verkeerde keuze maakt dan heeft Allah een uitweg voor je. Het heeft geen zin om nog maanden of jaren over datgene waar je over twijfelt na te denken. Als het goed aan voelt en je weet dat het binnen de grenzen van Allah is onderneem dan actie.

Alles wat jij in het leven onderneemt of niet onderneemt is een risico. Trouwen is een risico, niet trouwen is een risico, scheiden is een risico, een baan nemen is een risico, werkloos blijven is een risico, ontslag nemen is een risico, alles in het leven is een risico. Daarom maakt het niet uit of je lachend of huilend het veld op gaat, je zult toch op een dag het veld moeten betreden. Wees een winnaar.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voel jullie niet vernederd en treur niet: en jullie zijn de winnaars, indien jullie (ware)gelovigen zijn.”

(Soerat Aali Imraan: 139)

Luister goed: Jij bent een winnaar, je leven kan in een korte periode in sha Allah positief veranderen. De reden waarom jij nog steeds bent waar je altijd bent is omdat je twijfelt, omdat je angst hebt of omdat je geen risico’s durft te nemen. Je vind hoe het nu gaat veilig en comfortabel maar van de andere kant wil je graag veranderingen zien. Waar wacht je op? Allah heeft alles onder controle dus als het anders uitpakt dan is er altijd een uitweg.

De tijd is gekomen dat je die beslissing gaat maken, de tijd is gekomen dat jij de keuze gaat maken tussen winnen en verliezen. Wees niet bang want Allah zal jou ondersteunen. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8600

Add Comment