Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Het is geen toeval dat jij op dit moment dit bericht leest. Ik wil tegen jou het volgende zeggen: Jij bent geen slechte persoon, we maken allemaal fouten, we hebben allemaal zonden en we hebben allemaal tekortkomingen. Het kan zijn dat je door een periode gaat waar je velen vragen hebt en weinig antwoorden krijgt. Weet dat Allah alle antwoorden heeft en gauw zal er in sha Allah meer duidelijkheid komen. Zaken worden voor je opgelost, puzzelstukken vallen op hun plek en je zal in sha Allah innerlijke rust vinden waar je al heel lang naar zoekt.

Allah heeft het goede met je voor en alles wat je treft is niet om je te breken maar om je te versterken. Je moet vertrouwen hebben dat alles een reden heeft en die reden is er om jou te dienen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst, dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden.”

(Aya van Surah Yoenes vers 107)

Luister goed: Misschien dat je op dit moment te maken hebt met allerlei uitdagingen die steeds zwaarder lijken te worden. Je ziet nog geen uitweg, je hebt Allah zo vaak gesmeekt maar niets lijkt te veranderen. Wees geduldig want je smeekbeden kan reeds zijn verhoord, achter de schermen zijn de hulptroepen al onderweg. Achter de schermen zijn alle voorbereidingen door Allah getroffen om jou te verlossen van deze beproeving. De beloningen vanwege je geduld zijn voor je gereserveerd en de obstakels zullen in sha Allah worden geruimd.

Wees Allah dankbaar en wees vol vertrouwen. Denk niet dat ik je dit vertel om je een goed gevoel te geven en denk niet dat het toeval is dat je dit leest. Allah houd van je en Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8709

Add Comment