Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Wat als alles wat je momenteel doormaakt, een voorbereiding is voor datgene waarvoor je Allah in smeekbeden hebt gevraagd? Wanneer je het gevoel hebt dat Allah je smeekbeden niet heeft beantwoord, onthoud dan het volgende: De leraar is altijd stil wanneer de leerlingen een toets maken. Wat als je beproeving je leidt naar betere tijden? Blijf hoop houden. Het beste moet nog komen. Vertrouw op het plan van Allah, zelfs als je nog niet ziet wat de uitkomst zal zijn. Allah heeft de controle.

Je moet dankbaar blijven, want alles wat je momenteel doormaakt, had erger kunnen zijn. Ergens op de wereld is er iemand die het zwaarder heeft dan jij. Als jij dankbaar bent, zal Allah de gunsten voor jou vermeerderen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En (gedenk) toen jullie Heer bekend maakte: “Als jullie dankbaar zijn, dan zullen Wij zeker jullie (genietingen) vermeerderen.”

(Surah Ibrahim vers 7)

Beste broeder/zuster: Wanneer de duivel jou negeert, weet je dat je iets fout aan het doen bent. Wanneer de duivel achter je aangaat en je allerlei dingen influistert, komt dat misschien omdat je iets goeds probeert te doen. De duivel valt jou niet aan omdat je zwak bent, maar omdat je een bedreiging voor hem vormt en omdat er iets waardevols in je zit. Onthoud goed: Dieven breken niet in lege huizen. Wanneer de duivel je steeds aan je verleden probeert te herinneren, weet dan dat er iets in de toekomst is wat hij wil dat je niet gaat zien.

Allah beproeft jou niet om je te breken, maar om je ziel te versterken. Hij bereidt Zijn sterkste dienaren voor op de zwaarste gevechten tegen de duivel. Zet Allah op de eerste plek en je zult nooit als laatste eindigen. Alles komt, in sha Allah, goed. Make the rest of your life the best of your life!

df-1