Ga door, want je bent er bijna

Ga door, want je bent er bijna

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat alles voor niets was. Je hebt zoveel energie en offers in je doelen gestopt en alles lijkt uiteen te spatten. Je hebt geen idee hoe je verder moet en of je wel verder moet. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Ga door, want je bent er bijna. Laat je niet weerhouden door de obstakels die vlak voor de finish voor je zijn gelegd. Je hebt een reden waarom je zo ver bent gekomen, je hebt een reden waarom je dit allemaal doet. Lukt iets nu niet, dan lukt het in sha Allah later wel, maar ga door.

Wees geduldig met de beproevingen die je momenteel meemaakt. Allah heeft je beloofd dat Hij je doelen zal verwezenlijken zolang je op Hem vertrouwt. Laat anderen maar kletsen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.”

(soerat ar-Roem: vers 60)

Beste broeder/zuster: Je bent er bijna, alle puzzelstukken vallen straks in sha Allah op hun plek. Alles wordt straks voor je duidelijk, de blokkades die op je pad kwamen waren geen blokkades maar afsluitingen zodat je de goede richting op zou gaan. De tegenwind die je voelde was er niet om je te verzwakken maar om te tonen hoe sterk je bent. Je hebt zoveel gestreden en nu is de tijd gekomen om je beloningen op te halen. Laat je dus niet gek maken door dat stemmetje dat je terug bij af wilt brengen. Twijfel niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om morgen in sha Allah de persoon te worden die je graag wilt zijn.

Blijf vol vertrouwen aan je doelen werken, blijf vol vertrouwen aan jezelf werken. Het maakt niet uit hoe je toestand momenteel is, want het kan in sha Allah alleen maar beter worden. Make the rest of your life the best of your life!

fd-3