Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Ik weet wellicht niet wie jij bent, maar wat ik wel weet, is dat het geen toeval is dat jij dit bericht leest. Dat stemmetje dat je nu influistert, “scroll maar door”, is niet sterk genoeg. Diep van binnen ben je nieuwsgierig. Wat als dit bericht echt voor mij bedoeld is?
Kijk…, ik schrijf deze woorden uit nederigheid, en het is Allah Die ze krachtig bij de juiste personen laat overkomen.

Laten we het over jou hebben.

Jij hebt iets een tijd geleden mogelijk aan Allah gesmeekt. Je hebt een diepe wens, een verlangen dat je koestert, en elke dag hoop je dat Allah je smeekbeden verhoort. Wat als Allah jouw smeekgebed wel heeft verhoord? Wat als Hij je momenteel voorbereidt op datgene waar je om hebt gevraagd?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij pleegden te doen.” (Soerat as-Sadjdah: 16-17)

Beste broeder/zuster: Je moet weten dat wanneer jij Allah smeekt en Hij je verhoort, alles in het Universum samenkomt om je smeekbeden te verwezenlijken. Obstakels op je pad worden weggenomen, blokkades worden opgeheven en geworpen zodat jij de juiste afslag neemt. Situaties kunnen ontstaan waar jij geen controle over hebt. Soms kunnen deze situaties pijnlijk zijn, zoals het verlies van je baan, een gemiste kans of het vertrek van een persoon uit je leven. Maar de Wijsheid van Allah is Subliem; alles komt in beweging om jouw smeekbeden te laten uitkomen.
Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren, blijf hoop hebben, blijf geduldig en en heb vertrouwen. Alles komt in sha Allah goed. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds-20