Laat ze maar kletsen

Laat ze maar kletsen

Het kan zijn dat jij je druk maakt over wat anderen over je denken. Ze maken je onzeker, laten je aan jezelf twijfelen, maken je verdrietig of zorgen dat je gaat stressen. Als je te maken hebt met mensen die alleen maar negatief over je spreken, dan moet je het volgende onthouden: laat ze maar kletsen. Dit zijn mensen die zelf onzeker zijn, aan zichzelf twijfelen of problemen hebben, en ze proberen hun eigen visie op jou te projecteren. Neem ze het niet kwalijk, want ze zijn aan het dwalen. Je zou medelijden met ze moeten hebben, want zij hebben soms onbewust niet door wat ze anderen aandoen.

Je moet geduldig zijn met deze situaties want Allah belooft jou dat zolang jij op Hem vertrouwt alles voor jou goed gaat komen. Laat je dus niet ontmoedigen door alle haat en jaloezie van deze haters.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.”
(soerat ar-Roem: 60)

Beste broeder/zuster: Soms is het pijnlijk, vooral als het om mensen gaat die dichtbij je staan, zoals je familie of naasten. Maar alle negativiteit die ze naar je zenden, mag geen invloed hebben op je welzijn. Onthoud dat positieve energie sterker is dan negatieve energie. De shaytan wil alleen maar ervoor zorgen dat jij gaat twijfelen aan de Woorden van Allah, en daarom valt hij je aan. Wat jij moet doen, is geduldig zijn en verdergaan met je leven. Blijf trouw aan je eigen waarden en overtuigingen. Vertrouw op de kracht van positieve energie en de steun van Allah.

In moeilijke tijden, herinner jezelf aan de woorden van Allah en put kracht uit je geloof. Wees geduldig, blijf standvastig en geloof in de kracht van positieve energie. Make the rest of your life the best of your life!

dsd-9