Laat ze maar kletsen!

19875404_728046074048760_8594811910889365998_n

Laat ze maar kletsen!

Er zijn mensen die jou vertellen dat jou iets niet gaat lukken, er zijn mensen die jou allerlei redenen gaan opnoemen waarom je het nooit moet proberen en er zijn mensen die jou bewust mee willen sleuren in hun negativiteit om jou klein te houden.

Laat ze maar kletsen, laat ze maar praten, hun mening wil nog niet zeggen dat het jouw realiteit moet zijn? Misschien zijn het je eigen familieleden of je vrienden/vriendinnen, hun woorden kunnen jou niet raken. Onthoud dat Allah jouw Helper is en zolang jij op Hem vertrouwt ga jij tot de winnaars behoren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Het is beter om onder de radar te blijven dan alles aan de grote klok te hangen. Met andere woorden: Als jij je momenteel op het pad der succes bevind dan kun je het beter voor je houden totdat jij het succes hebt bereikt. Er zijn teveel mensen die jou bewust of onbewust mee willen sleuren in hun negativiteit. Laat je niet gek maken door hun woorden of door hun acties.

Het heeft geen zin om aandacht aan personen te schenken die niet in jou geloven, het heeft geen zin om jouw energie te verspillen aan zij die jou liever klein willen houden omdat zij zelf niet in zichzelf geloven. Jij moet weten dat er in sha Allah hele mooie dingen voor jou staan te gebeuren, Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment