Geen excuses meer voor jou!

16649291_657758267744208_2650290504532233601_n

Geen excuses meer voor jou!

Wacht nooit op het perfecte moment maar pak een moment en maak het perfect. Wellicht dat je iets wilt maar je bent aan het wachten voor de ideale omstandigheden. Ik zal je wat vertellen, de ideale omstandigheden bestaan NIET. Er zullen altijd wel onverwachtse situaties zich voordoen.

Heb vertrouwen dat Allah jouw zaken op orde gaat brengen, heb vertrouwen in Allah dat Hij datgene wat je nodig hebt op je pad zal brengen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie zijn vertrouwen in Allah stelt, Hij is dan Voldoende voor hem.”

(Soerat at-Talaaq: 3)

Luister goed: Momenteel heb je te maken met allerlei excuses. Excuses in de vorm van mensen, excuses in de vorm van angsten, excuses in de vorm van bepaalde omstandigheden. Stop hiermee, de tijd is nu want morgen is jou niet beloofd. Waarom ben je bang om te falen? Waarom ben je bang hoe andere mensen over je gaan denken? Waarom ben je bang dat het momenteel nog niet de tijd voor is?

Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren, het enige wat jij nog moet doen is ACTIE ondernemen. Neem de eerste stap en de rest zal Allah voor jou doen. Als het mislukt dan is dat niet erg want elke mislukking is een brug naar het succes. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment