Investeer in je dromen

Investeer in je dromen

De meeste mensen hebben alleen oog voor het eindresultaat van een succesvol iemand. Ze denken dat die persoon geluk of een makkelijke leven heeft gehad. Maar wat ze niet weten is de geschiedenis van het succes. Alle problemen, alle weigeringen, alle teleurstellingen, alle geruchten, alle kritiek, alle financiële moeilijkheden en alle afkeer van hun situatie.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Maar het kan zijn dat jullie afkeer van iets hebben, terwijl het goed voor jullie is; en het kan zijn dat jullie van iets houden, terwijl het slecht voor jullie is.” (Soerat al-Baqarah: 216)

Luister goed: Het enige verschil tussen de succesvolle persoon en degene die niet succesvol is, is dat degene die succesvol is standvastig, geduldig en vol vertrouwen is. Degene beseft zich maar al te goed dat gisteren voorbij is en morgen misschien nooit zal komen. Dat is degene die gelooft dat Allah nooit iets weghaalt zonder wat beters ervoor terug te geven.

Je huidige situatie is slechts een momentopname, het heeft een begin en het heeft een eind. Vandaag heb je niets maar morgen kun je in sha Allah alles hebben. Leef vol vertrouwen en besef dat Allah de route naar jouw doelen al heeft uitgestippeld. Leef vol vertrouwen en weet dat Allah jou slechts beproefd om jou een bepaalde richting op te sturen. Alles wat jou overkomt is slechts tijdelijk. Make the rest of your life the best of your life!

 

131967462-232005934998399-6802822304521437472-n

 

 

Add Comment