Het is tijd om die beslissing te maken

Het is tijd om die beslissing te maken

Het is tijd om die beslissing te nemen. Je hebt te lang in onzekerheid, angst en besluiteloosheid verkeerd. Het maken van een cruciale beslissing is voor iedereen een grote uitdaging, maar je hebt geen tijd meer. Het is nu of nooit. Stop met doen alsof je geen keuze hebt, en houd op met het creëren van rampscenario’s die in sha Allah nooit zullen plaatsvinden. Alles wat je op dit moment meemaakt , bereidt je voor op datgene wat je aan Allah hebt gevraagd. Je moet stoppen met jezelf gek te maken tijdens het proces, want het proces is noodzakelijk.

Tegen jou wil ik het volgende zeggen: genoeg is genoeg. Je hebt lang genoeg onrecht meegemaakt en dingen gedaan die je niet gelukkig maken. De tijd is gekomen om nu voor jezelf te kiezen, de tijd is gekomen om die bladzijde om te slaan.

Allah subhanhu wa ta’ala zegt:

“Waarlijk, Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij veranderen wat er in henzelf is.” (Soerat ar-Rad: 11)

Beste broeder/zuster: Je hebt nu de keuze om vooruit te gaan of om in je huidige situatie te blijven. Maak je dromen groter dan je angsten, maak je zelfvertrouwen groter dan je twijfels. Hoe zou je leven eruitzien als je je geen zorgen maakt over wat anderen van je denken? Hoe zou je leven eruitzien als je eerder een beslissing had genomen? Waar ben je bang voor? Dat het verkeerd zal uitpakken? So what? Denk je dat Allah geen Plan B voor jou klaar heeft staan? Denk je dat Allah geen andere uitwegen voor je heeft gemaakt?

Je moet vertrouwen hebben in Allah dat alle keuzes die je maakt, goed zullen uitpakken. Je moet vertrouwen hebben in Allah dat Hij in controle is. Je leeftijd, je zonden, je verleden en je huidige situatie bepalen niet je toekomst; Allah doet dat. Make the rest of your life the best of your life!

404444166-887098606155792-6770786123209714231-n