Een Ramadan zegening is naar jou onderweg

Een Ramadan zegening is naar jou onderweg

Ergens achter de schermen is er een zegening of wel meerdere naar jou onderweg. Je hebt geen idee wat voor moois straks op je pad gaat komen. Als je wist wat het was dan zou je nachtenlang uit enthousiasme wakker blijven. De reden waarom je deze zegening of zegeningen krijgt? Dat weet alleen Allah. Maar wat wel vast staat dat het een reactie van Allah is vanwege een goede daad die jij in het verleden hebt verricht. Misschien was het omdat je de vogels eten gaf, misschien was het omdat je iemand een luisterende oor had geboden.Het kan van alles zijn geweest maar de zegening is onderweg.
Deze zegening zal een verkoeling voor je ogen zijn, het zal je blijdschap en innerlijke rust schenken. Deze beloning wordt momenteel voor je verborgen gehouden tot het moment is aangebroken dat het bij je arriveert.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: vers 17)

Beste broeder/zuster: Je hebt veel meegemaakt en je zal nog veel meer meemaken. Maar onthoud het volgende: Elke pijn, elke verdriet en elke moeilijke situatie die jij meemaakt is gekoppeld aan een zegening. Allah compenseert hiermee je leed, daarnaast zal je voor je geduld en voor je vertrouwen nog meer beloningen ontvangen. Denk niet dat Allah je is vergeten, denk niet dat je situatie voor altijd is. Er staan in sha Allah nog mooie dingen voor jou te gebeuren. Zolang jij op Allah vertrouwt, geduldig bent en het goede doet zullen de zegeningen zich opstapelen. Je hoeft niet te weten wanneer deze komen, het enige wat je hoeft te weten is dat ze gaan komen.

Alle goede daden klein of groot , in het geheim of in het openbaar zullen straks de oorzaak zijn dat jij die zegeningen gaat ontvangen. Denk dus niet dat alles voor niets is geweest, denk dus niet dat je situatie voor altijd is. Make the rest of your life the best of your life!

337668308-139778539039307-4794609810143766388-n