Geen toeval dat je dit leest

Geen toeval dat je dit leest

Wanneer je dit leest besef dan het volgende: Wanneer de wereld je keihard tegen de vlakte smijt kijk dan omhoog en sta op, because if you can look up you can get up. Twijfel nooit in het donker aan datgene wat Allah jou eerder in het licht liet zien. De beproevingen die jij momenteel meemaakt heb je eerder gehad. Wellicht kwamen ze eerder in een ander vorm maar qua impact zijn ze gelijk. Jij bent vaker door Allah geholpen en toen had je het ook gered, waarom zou Allah jou nu weer niet helpen?

Jij bent geschapen met een bepaalde vermogen, dat betekent dat Allah jou zo heeft geschapen dat ALLES wat jij meemaakt aan kunt. De kracht die jij bezit zit in jou en wordt bestuurd door je eigen gedachten. Als je gelooft dat je de strijd aan kan dan zal je overwinnen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah belast geen ziel boven haar vermogen.”

(Soerat al-Baqarah: 286)

Luister goed: Elke ervaring in je leven en elke persoon die in je leven verschijnt is een voorbereiding op een toekomst die alleen Allah kan weten. Ik wil jou vertellen dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik wil jou vertellen dat Allah met jou is en dat het met Zijn Wil allemaal goed gaat komen. Van vandaag ga jij recht op je doel af, vanaf vandaag laat jij je niet tegenhouden door personen of door de omstandigheden maar ga je vol vertrouwen in Allah op weg naar je doel.

Wees niet bang dat je fouten gaat maken want fouten van het verleden zijn de wijsheden van de toekomst. Jij kunt in sha Allah op elke vlak heel veel bereiken. De toestand van nu is slechts tijdelijk want er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds-6