Geen toeval dat je dit leest

Geen toeval dat je dit leest

We zullen Allah’s Wijsheid nooit begrijpen maar we moeten op Zijn Wil vertrouwen. Wanneer Allah voor jou een huwelijkspartner bestemd heeft dan kan geen mens, geen boze oog, geen shir (voodoo) en geen ander tegenslag het tegenhouden. Stop met denken dat je nooit meer aan een partner gaat komen, stop met denken dat je te oud bent, dat je vervloekt bent, dat je gestraft wordt of dat je huidige situatie het onmogelijk maakt. Je moet focus houden op datgene wat je wilt en vertrouwen op het proces achter de schermen.

Je lot is voorbestemd, alles gebeurd met een reden en deze reden is er om JOU te dienen. Wanneer jij een keuze maakt wat NIET overeenkomt met je lot dan kan Allah deze voor je laten verwijderen. Wanneer jij te laks bent om stappen te ondernemen, dan kan Allah jou dwingen om in beweging te komen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze. ”

(Soerat Faatir: vers 2)

Luister goed: Laat je niet gijzelen door je verleden maar laat je bevrijden door je heden. Duizenden mensen zijn opzoek naar een persoon als jou maar de reden waarom jij ze NIET tegenkomt is omdat jij je focust op alles wat mis gaat en mis kan gaan. Stop met het luisteren naar je omgeving die jou allerlei vragen stellen waarom je niet getrouwd of hertrouwd bent, stop met het jaloers zijn op vrienden/vriendinnen die wel gelukkig lijken te zijn. Je lot ligt in de Handen van Allah en Hij weet wat het beste voor je is.

De Enige die jou iets kan schenken is Allah en Allah wil van jou dat jij Hem aanroept, geduldig bent met het proces, oprecht dankbaar bent, je focust op het goede en in beweging komt. Zolang jij hoop hebt is er hoop, zolang jij geduldig bent is er geduld en zolang jij op Allah vertrouwt gebeuren er wonderen. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6827