Dit is waarom het goed komt

Dit is waarom het goed komt

Alles wat jij nodig hebt is er al, de persoon met wie je eventueel zal trouwen hoeft niet nog geboren te worden, die loopt al ergens rond. de baan waar jij straks aangenomen gaat worden is al voor je gereserveerd, de oplossing voor je problemen waar je naar snakt is hoeft niet bedacht te worden maar is al met het probleem meegezonden. Alles heeft Allah tot de kleinste detail gepland.

Allah wil dat jij Hem aanroept en Hem datgene vraagt wat je nodig hebt. Hij gaat je niet alles geven wat je wilt maar Hij gaat je wel alles geven wat je nodig hebt. Vraag aan Allah in je eigen woorden/taal om je datgene te sturen wat je nodig hebt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: ,,Roep Mij aan, dan geef Ik gehoor aan jullie.” (Soerat Ghaafir: 60)

Luister goed: Wanneer je iets aan Allah vraagt doe dat dan met overtuiging. Geloof dat je altijd datgene krijgt wat je nodig hebt, geloof dat indien het niet voor je is bestemd dat Allah je altijd met iets beters gaat compenseren. Luister niet naar dat innerlijke stemmetje dat je influistert dat je het niet verdiend of dat je te veel fouten hebt gemaakt en het niet waard bent om het te ontvangen. Allah schenkt graag en Zijn gunsten zijn oneindig. Zelfs als de gehele wereldbevolking 2 maal alles zou krijgen dan zou Hij nog steeds iedereen velen maken kunnen voorzien.

De reden dat jij misschien niet zo vaak vraagt is omdat je de laatste tijd vaker bent teleurgesteld. Mogelijk vroeg je iets, kreeg je het en werd het van je afgenomen. Let op: Dit is slechts een tijdelijke beproeving, je hebt de smaak geproefd en nu moet je volharden, standvastig zijn, vertrouwen hebben en je band met Allah sterker maken. Jij gaat in sha Allah gelukkig worden. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

df-2