Een speciale boodschap voor jou

Een speciale boodschap voor jou

Denk niet dat het toeval is dat dit bericht op je pad komt, voor iedereen zit er wel een boodschap in verborgen. Lees verder en begrijp de tekens. Het kan zijn dat je momenteel gestrest bent, er is iets recentelijk in je leven gebeurd waar jij geen controle over hebt. Je maakt je zorgen en je hebt geen idee hoe alles goed zal komen. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Allah heeft jouw situatie onder controle, Allah weet precies wat je volgende stappen zullen zijn en Allah heeft een vangnet voor je klaarstaan als het niet gaat zoals jij wilt dat het gaat.

Alles wat jou overkomt heeft een reden en deze reden is er om jou te dienen. Vertrouw op Allah, want Hij heeft namelijk een groots plan voor jou.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Er treft de aarde of jullie zelf geen ramp, of het staat in een boek, voordat Wij het doen plaatsvinden. Voorwaar, dat is voor Allah gemakkelijk. Opdat jullie niet zullen treuren over wat jullie is ontgaan…” (Soerat al-Hadied: 23).

Beste broeder/zuster: Datgene wat van jou is afgenomen, zal door Allah worden vervangen door iets beters of het zal door Allah worden gecompenseerd vanwege je geduld en je vertrouwen. De vraag is niet OF er betere tijden voor je zullen komen, maar de vraag is wanneer deze betere tijden zullen komen. Jij gaat in sha Allah nog veel mooie dingen meemaken, dingen die jouw verdriet en zorgen zullen doen vergeten. Jij gaat in sha Allah datgene krijgen waar je hart naar verlangt.

Hou je sterk, want je staat er niet alleen voor, hou je sterk, want alles komt in sha Allah goed. Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht krijgt, Allah heeft het zo gewild. Make the rest of your life the best of your life!

dsd-5