Een speciale boodschap voor jou

Een speciale boodschap voor jou

Het kan zijn dat je het gevoel hebt vast te lopen in het leven, terwijl anderen vooruitgaan en jij op dezelfde plek blijft. Je hebt je doelen misschien niet bereikt en de obstakels op je pad lijken toe te nemen. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: wees niet verdrietig en wees niet bang, want Allah heeft een plan voor jou, en dit plan zal tot in detail worden uitgevoerd. Je moet er echter wel iets voor doen. Vergroot je vertrouwen in je Schepper en laat je niet bang maken door de influisteringen van de shaytan.

Alles wat jou overkomt heeft een reden en deze reden is er om jou te dienen. Vertrouw op Allah, want Hij heeft namelijk een groots plan voor jou.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Er treft de aarde of jullie zelf geen ramp, of het staat in een boek, voordat Wij het doen plaatsvinden. Voorwaar, dat is voor Allah gemakkelijk. Opdat jullie niet zullen treuren over wat jullie is ontgaan…” (Soerat al-Hadied: 23).

Beste broeder/zuster: Vergelijk je leven niet met dat van een ander. Het feit dat het anderen beter lijkt te gaan, betekent niet dat jij voorbestemd bent voor een leven vol obstakels. Jouw beproeving is geen val, maar eerder een brug naar datgene wat uiteindelijk jou gelukkig zal maken. Het is tijd dat je de dagen vol vertrouwen tegemoet gaat, het is tijd dat je niet langer achterom kijkt maar juist vooruit, en het is tijd dat je het beste uit het leven gaat halen.

Elke dag biedt jou een nieuwe kans om je leven te verbeteren, en onthoud dat je er niet alleen voor staat. Allah staat voor je klaar en houdt alles voor jou in de gaten. Hij leidt jou naar datgene wat voor jou is bestemd. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds