Een speciale boodschap voor jou

Een speciale boodschap voor jou

Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht krijgt, lees goed en weet dat dit wellicht over jou gaat. Al een heel tijd zit jij in een situatie dat je verder in het leven wilt komen maar je voelt je gevangen door je omstandigheden. Je bent bang dat je een verkeerde keuze maakt waardoor alles erger gaat worden. Je bant bang voor de reactie van je omgeving of hoe alles straks gaat lopen.

Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: genoeg is genoeg, je hebt lang genoeg onrecht meegemaakt, je hebt lang genoeg dingen gedaan die jou niet gelukkig maken. De tijd is gekomen om nu voor jezelf te kiezen, de tijd is gekomen om die bladzijde om te slaan.

Allah subhanhu wa ta’ala zegt:

“Waarlijk Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij veranderen wat er in hunzelf is.”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Wees niet bang dat het erger wordt maar wees bang dat je voor altijd in dezelfde situatie blijft. De jaren worden maanden, de maanden worden weken en de weken worden dagen. Laat dit een wake up call voor je zijn. Het is nog niet te laat en het is nog niet over. Jij kunt nog steeds jezelf en de mensen om je heen gelukkig maken. Allah wil dat jij jezelf gaat veranderen door actie te ondernemen ook al moet je grote risico’s nemen.

Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan dan krijg je ook altijd het resultaat wat je altijd hebt gehad. Daarom moet jij veranderen. Weet dat Allah met je is en Hij je verder door deze reis zal begeleiden. Alles zal straks op zijn plek vallen. Alles komt in sha Allah goed, jij gaat mijn woorden onthouden. Sla die bladzijde om en begin een nieuwe hoofdstuk in je leven. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7526