Een speciaal bericht voor jou

Een speciaal bericht voor jou

Het is geen toeval dat jij dit bericht leest, het komt op het juiste moment bij jou terecht. Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat jij het zat bent dat je leven niet veel vooruitgang boekt. Je bent het zat dat elke keer wanneer het even goed met je gaat je te maken krijgt met tegenslagen. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Wees niet bang en wees niet verdrietig, er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Deze dingen kunnen alleen plaatsvinden als jij stopt met wanhopen en start met actie.

Ben jij een strijder of ben jij een geduldige? Strijd jij een innerlijke strijd tegen dat stemmetje dat je zwak wil maken of blijf je geduldig wachten tot er een uitweg komt?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wij zullen jullie zeker beproeven, totdat Wij toetsen wie van jullie strijders en geduldige zijn. En Wij beproeven jullie daden.” (Soerah Mohammed vers:31)

Luister goed: GENOEG IS GENOEG! Stop met wanhopen, stop met je onzeker te voelen, de tijd is gekomen dat jij je leven op orde gaat zetten. De tijd is gekomen dat jij je doelen gaat bereiken. Alles is voor jou mogelijk, alles wat jij verloren hebt zal door Allah weer voor je worden opgebouwd of zal voor je worden gecompenseerd. Je moet korte haalbare doelen opstellen en dan stap voor stap er naar toe werken. Mislukt het? Geen probleem, Allah zal jou een ander weg naar je doelen tonen.

Je MOET actie ondernemen, je MOET niet opgeven maar doorgaan. Het maakt NIET uit hoe oud je bent, het maakt NIET uit hoeveel fouten je in het verleden hebt gemaakt en het maakt NIET uit wat je huidige toestand is. Allah is met je en Hij zal jou helpen. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds-13