Doe datgene wat je moet doen

Doe datgene wat je moet doen

Soms moet je dingen doen die je niet leuk vind om de resultaten te behalen die je graag wilt zien. Is het extra vroeg opstaan? Is het meerdere dagen sporten of misschien wel in gesprek met iemand gaan. Wat het ook is, wees bereid om offers te maken om je doelen te behalen ook al vind je die offers niet altijd fijn.

Jij bent geschapen met een bepaalde vermogen, dat betekent dat Allah jou zo heeft geschapen dat ALLES wat jij meemaakt aan zou moeten kunnen. De kracht die jij bezit zit in jou en wordt bestuurd door je eigen gedachten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah belast geen ziel boven haar vermogen.” (Soerat al-Baqarah: 286)

Luister goed: Al je doelen of deze nou klein of groot zijn liggen binnen handbereik. Het begint als eerste met je gedachten, controleer je gedachten voordat je gedachten jou gaan controleren. Denk dus zo veel mogelijk positief ook al is het in velen gevallen moeilijk. Daarnaast dien je actie te ondernemen, soms moet je actie ondernemen terwijl dat stemmetje jou allerlei redenen opnoemt om geen actie te ondernemen, luister niet naar dat stemmetje, luister naar je ziel.

Jij verdiend het om gelukkig te zijn, jij verdiend het om de rest van je leven het beste van je leven te maken. Allah houd van je en Hij zal jou gedurende je reis ondersteunen met allerlei middelen, heb dus vertrouwen. Make the rest of your life the best of your life!

 

126251660-211958017003191-7201714917653847802-n

 

 

 

Add Comment