Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Ik heb jou iets te vertellen, denk NIET dat het toeval is dat jij dit leest. De tijd is gekomen dat je STOPT met alle excuses, de tijd is gekomen dat je verantwoordelijkheid neemt voor al je acties. Vandaag is de dag gekomen dat je een belangrijke beslissing neemt. Genoeg is genoeg! Je hebt zoveel tegenslagen gehad en NU is de tijd gekomen om je beloningen op te halen.

Onthoud dat Allah jou helpt, onthoud dat wanneer Allah MET je is NIETS tegen je kan zijn. Het maakt NIET uit dat je fouten hebt gemaakt, het maakt NIET uit dat je niet perfect bent, zolang Allah jou helpt kan niets of niemand jou overwinnen. Allah is de Kapitein van je lot, de Meester van je ziel, de Leider van je dromen en de Beheerder van je doelen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Alle kritiek en negativiteit die ze naar je strooien gebruik jij om je paden mee te creëren. Wees nederig in goede tijden en wees strijdbaar in moeilijke tijden want de offers die jij vandaag maakt zijn de zegeningen van morgen. Je zult in sha allah een weg vinden waar GEEN weg was en jij zult een brug bouwen waar GEEN brug was. Dit is je moment, dit is je dag. De dag dat je de rest van je leven het beste van je leven gaat maken.

Ik vertel je dit NIET om je een goed gevoel te geven, ik vertel je dit NIET omdat ik je even wil motiveren. Nee ik vertel jou dit omdat het de waarheid is. Dit is een boodschap die tot jou is gekomen om je te bevestigen dat Allah met je is. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8226

 

 

Add Comment