Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Dit is waarom jij niet gaat opgeven

Ik heb jou iets belangrijks te vertellen. Denk niet dat het toeval is dat je dit leest. Wellicht zijn er een aantal dingen in je leven mislukt die je graag succesvol wilde maken, zoals een huwelijk, een rij/theorie examen een baan, een carrière, een bedrijf of iets anders. Je hebt niet veel energie om opnieuw te beginnen, maar laat mij je het volgende zeggen: Niemand behaalt zijn succes in één dag. Als je faalt, is dat geen probleem, maar als je opgeeft, dan is dat wel een probleem. Je hebt toch een droom? Waarom wil je opgeven? Besef je niet dat Allah jou slechts aan het testen is?

Onthoud dat Allah je helpt. Onthoud dat wanneer Allah met je is, niets tegen je kan zijn. Allah is de Kapitein van jouw lot, de Meester van jouw ziel, de Leider van je dromen en de Koning van je doel.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie”

(Soerah Aali Imraan vers 160)

Beste broeder/zuster: Vergeet de haters. Alle kritiek en negativiteit die ze naar je strooien, gebruik jij om je paden mee te creëren. Wees nederig in goede tijden en strijdig in moeilijke tijden, want de offers die je vandaag maakt zijn met de Wil van Allah de zegeningen van morgen. Wanneer je een droom of een doel hebt, moet je alle excuses laten vallen, want onthoud: Iemand ergens op de wereld is het ook gelukt, dus waarom zou het jou niet lukken?

Jouw succes hangt af van Allah, versterk dus de band met je Schepper, want alleen Hij kan die deur voor je openen. Vanaf nu ga jij er alles aan doen om je dromen en doelen te behalen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds-6