Dit is een bericht voor jou

Dit is een bericht voor jou

Vandaag is het een nieuwe dag, een nieuwe dag vol hoop. Terwijl jij sliep heeft Allah allerlei zaken voor jou klaargemaakt om jouw problemen op te lossen. Terwijl jij sliep heeft Allah allerlei beloningen voor jou klaargezet. Misschien vraag je jezelf af waarom jou dit allemaal moet overkomen. Is het pech? Is het een vloek? Is het een straf? Waarom gaat het bij andere allemaal zo soepel en waarom is jouw leven zo zwaar? Waarom kom jij maar niet vooruit terwijl andere dat wel lukt?

Al het goede wat je tot nu toe hebt gedaan zal worden beloond. De beloningen vanwege je geduld en vertrouwen worden voor jou verborgen gehouden tot het juiste moment is aangebroken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij pleegden te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: 16-17)

Luister goed: Je bent niet alleen, jouw beproeving is niet voor eeuwig. Het is slechts een kwestie van tijd totdat jouw problemen worden opgelost en het is slechts een kwestie van tijd dat jij je beloningen gaat ontvangen. Miljoenen mensen kunnen getuigen dat ze het erger dan jou hebben gehad maar toch zijn ze uit de beproevingen gekomen. Misschien denk je dat ik makkelijk praten heb maar jij weet net als ik dat er een dag komt dat dit allemaal voorbij is. Jij weet dat Allah met je is ondanks dat je soms het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

Vanaf nu voel jij je sterk, vanaf nu voel jij dat NIETS behalve Allah jou kan tegenhouden. Elke stap die jij zet brengt jou dichterbij jouw doel, bij elke obstakel die jij tegenkomt vind jij een nieuwe weg. Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht nu leest. Allah is met jou. Make the rest of your life the best of your life!

 

sa-2