Dit is de reden waarom je dromen in sha Allah zullen uitkomen

Dit is de reden waarom je dromen in sha Allah zullen uitkomen.

Wanneer je een specifieke droom hebt die je graag, in sha Allah, werkelijkheid wilt zien worden, hoef je alleen maar dua te doen, (dit mag in je eigen bewoordingen en in je eigen taal), en vervolgens dien je je voor te bereiden. Verwacht niets, maar wees gereed voor alles. Als je gelooft in je dromen en vertrouwen hebt dat je Schepper alles kan verwezenlijken, hoef je alleen maar jezelf voor te bereiden door vertrouwen te hebben, geduldig te zijn in het proces, oprecht dankbaar te zijn in woorden en daden, je te richten op je doelen en ten slotte actie te ondernemen. De rest zal Allah voor je regelen.

Als je deze stappen onderneemt, ben je goed voorbereid bezig. Er zullen, in sha Allah, momenten komen waarop Allah jou een uitweg uit je situatie biedt, een pad naar je dromen, op een moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”

(Soerat at-Talaaq: vers 2-3)

Beste broeder/zuster: geloof in het onmogelijke, geloof in het realiseren van je dromen. Waar de wereld een punt achter je zet, plaatst Allah een komma voor je, waar de wereld muren voor je opricht, bouwt Allah bruggen voor je, en waar de wereld je in duisternis hult, zal Allah een licht voor je doen schijnen. Denk niet dat ik het makkelijk heb, denk niet dat ik je valse hoop wil geven. In sha Allah is alles voor jou mogelijk, met de Wil van Allah ben je in staat datgene te bereiken wat je wilt bereiken.

Laat je niet van de wijs brengen door omstandigheden, laat je niet van de wijs brengen door sommige mensen, koester je droom, bereid je voor en heb vertrouwen in een goede afloop. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

sd-4