Alles wat je nodig hebt, zal op je pad komen

Alles wat je nodig hebt, zal op je pad komen

Wanneer Allah iets voor jou heeft bestemd, kan niets het tegenhouden: geen boze ogen, geen duistere krachten, geen snode plannen, en geen geplaatste obstakels.

Als Allah jou iets schenkt, zegt Hij slechts “wees,” en het Universum maakt ruimte voor wat aan jou is geschonken. Deuren gaan open, belemmeringen verdwijnen, en valkuilen worden opgeruimd.

Niets of niemand kan Zijn gunst voor jou tegenhouden. Hij vergeeft je slechte daden en beloont je voor je goede daden als teken van Zijn liefde.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Hij iets goeds voor jou wenst, kan niemand Zijn gunst tegenhouden. Hij treft daarmee wie Hij wil van Zijn dienaren. En Hij is de Vergevingsgezinde, de Meest Barmhartige”

(Soerat Yoenoes: vers 107).

Beste broeder/zuster: Allah geeft je niet alles wat je wilt, maar Hij geeft wel alles wat je nodig hebt. Heb vertrouwen dat wat je ziel gelukkig maakt, op je pad zal komen. Vermijd negatieve gedachten en influisteringen van de shaytan. Smeek Allah om te voorzien in wat je nodig hebt en te verwijderen wat overbodig is.

Alle voor jou gereserveerde gunsten zullen op tijd komen. Wees geduldig, heb vertrouwen in Allah en make the rest of your life the best of your life!

417486091-915202080012111-2776304346963154063-n