Alles wat je in het leven nodig hebt, is er al

Alles wat je in het leven nodig hebt, is er al

Misschien vraag je je af hoe je alles in je leven weer op orde krijgt. Misschien vraag je je af wanneer datgene wat je wilt op je pad zal komen. Laat me je het volgende zeggen: Alles wat je nodig hebt, bestaat al. Allah hoeft het niet nog te sturen, te scheppen of te creëren. De persoon met wie je (indien bestemd) uiteindelijk zal eindigen, hoeft nog niet geboren te worden. De baan die jij nodig hebt, hoeft nog niet gecreëerd te worden. De oplossing die jij zoekt, hoeft nog niet bedacht te worden. Alles is er al, en de toegang ernaartoe wordt op het juiste moment voor je geopend.

De Barmhartigheid van Allah omvat alles; niets of niemand kan het tegenhouden. Wanneer iets voor jou is bestemd, zullen alle elementen in het universum, met de Wil van Allah, samenkomen om deze gunst voor jou te bewerkstelligen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.” (Soerat Faatir: 2)

Beste broeder/zuster: Je moet jezelf voorbereiden om datgene te ontvangen wat je zo graag wilt. Je moet vertrouwen hebben dat indien je datgene niet krijgt, er iets beters op je pad zal komen. En als je het wel krijgt, weet dan dat niets het tegen kon houden en dat het op het juiste moment op je pad kwam. Laat je niet gek maken door dat stemmetje dat ervoor wil zorgen dat je ongeduldig wordt. Laat je niet gek maken door dat stemmetje dat ervoor wil zorgen dat jij je dromen opgeeft.

Get up, dress up & show up. Elke ochtend moet je met alle middelen streven naar datgene wat je wilt, en weet dat Allah je niet altijd alles zal geven wat je wilt, maar Hij zal je wel alles geven wat je nodig hebt. Alles komt, in sha Allah, goed. Make the rest of your life the best of your life!

 

vc