Wees voorbereid en grijp je kans

Wees voorbereid en grijp je kans

Het leven is een slagveld, vecht of ren weg. Elke dag is het eten of opgegeten worden. Elke dag is het een strijd die je tegen je innerlijke zal moeten voeren. Dat stemmetje dat je onzeker, angstig en wanhopig wil maken verteld je niet de gehele waarheid, het verteld je dingen die niet echt zijn in combinatie met rampscenario’s. Wanneer je de meester wordt van je eigen gedachten dan is alles voor je mogelijk.

De Shaytaan (duivel) fluistert jou listen om je zwakker te maken. Zijn listen zijn zwak maar hij laat ze sterker overkomen door jou angst, wanhoop en leugens te vertellen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar de listen van de Shaytaan zijn zwak.”
(Soerat an-Nisaa’: vers 7)

Luister goed: Focus je op de uitkomst en niet op de obstakels. Je hebt meerdere overwinningen behaald. Je hebt vaker beproevingen doorstaan. Doe dus datgene wat goed voor je is en niet datgene wat makkelijk voor je is. Als je bepaalde offers moet maken die jou dichterbij je doelen brengen maak deze dan, al moet je daarvoor kruipen. Alles is voor jou mogelijk, twijfel niet aan wie je gisteren was, accepteer de persoon die je vandaag bent en werk aan jezelf om degene te worden die je morgen in sha Allah graag wilt zijn.

De tijd is gekomen om al je zaken op orde te zetten, de tijd is gekomen om het slagveld op te gaan en je kansen te grijpen. Dit is je moment, make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7750

 

Add Comment