Waarom dit een speciale dag is

42984886_972816986238333_8516972052647772160_n

Waarom dit een speciale dag is

Vandaag is het niet zomaar een dag, vanaf vandaag laat jij je niet meer tegenhouden door degene die niet in jouw dromen geloven, vanaf vandaag laat jij je niet meer tegenhouden door negatieve personen die niet willen dat jij verder in het leven gaat komen. Je voelt je goed, je voelt je sterk en niets of niemand behalve Allah kan jou tegenhouden.

Je voelt dat Allah al jouw zaken onder controle heeft, wat je ook doet of waar je ook heen gaat, je hebt al je vertrouwen in je Schepper gelegd, Hij Die ervoor gaat zorgen dat jij tot de winnaars gaat behoren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertouwen. ” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Of je nou een toets moet maken, een theorie of rijexamen moet afleggen, op sollicitatie moet of een ander zaak moet voltooien. Wat er ook gebeurd, alles is onder Toezicht van Allah. Wanneer iets mislukt zorgt Allah ervoor dat er op een ander moment zich een ander kans voordoet. Wanneer een weg wordt gesloten dan opent Allah ergens anders een nieuwe weg voor jou.

Twijfel dus niet aan wie je gisteren was, accepteer de persoon die jij vandaag bent en werk aan jezelf om de persoon morgen in sha Allah te worden die je graag wilt zijn. Vanaf vandaag zal in sha Allah alles anders zijn. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment