Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat je diep van binnen een verlangen koestert. Je wilt het heel graag, je droomt ervan, je verlangt ernaar en in je gedachten zie je het al helemaal voor je. Soms heb je het gevoel dat je het nooit zal krijgen, soms heb je het gevoel dat je het misschien niet verdiend omdat je niet goed genoeg bent. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Stop met deze gedachtes en heb vertrouwen. Datgene wat jij zoekt dat zoekt ook jou, het enige wat tussen jullie momenteel in de weg staat is actie ondernemen. Je moet actie ondernemen, al is het een kleine stap.

Je moet Allah aanroepen, dit kan in je eigen woorden en in je eigen taal. Roep Allah aan en vraag Hem vol intenste vertrouwen om datgene wat je graag wilt.

Allah subhanahu wa ta’a;a zegt:

“En jullie Heer zei: “Roep Mij aan, dan geef Ik gehoor aan jullie…”

(Soerat Ghaafir: 60)

Luister goed: Nadat je Allah hebt gevraagd moet je beginnen met actie te ondernemen. Je hoeft niet helemaal uit te vogelen hoe je alles voor elkaar moet krijgen. Begin met kleine stapjes, vraag aan personen die het al voor elkaar hebben of doe je eigen onderzoek. Heb vertrouwen dat Allah jou datgene gaat schenken waar je om vroeg. Begrijp dat de shaytan het haat als iemand vertrouwen in zijn Schepper heeft en daarom zal hij je allerlei influisteringen doen zoals je bent te oud, je bent te jong, je hebt teveel fouten, het gaat mis, het duurt te lang etc. Trap er niet in maar heb vertrouwen.

Allah hoeft datgene wat jij graag wil niet nogmaals te zenden, het is er mogelijk al en je zal de gunst in sha Allah herkennen wanneer het zich aan je openbaart. Dan moet je weer actie ondernemen om je kans te grijpen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6139