Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Elke ochtend als je wakker wordt heb je twee keuzes: Of je bent voorbereid en standvastig om zoveel mogelijk uit deze dag te halen of je verliest tijd aan nutteloze zaken en hoopt op een wonder. Allah heeft je 24 uur per dag gegeven waarvan je ongeveer 8 uur van slaapt. Dan hou je 16 uur over. Wat doe jij met die 16 uur? Ga je ze goed benutten of ga je ze verspillen? Als jij positieve veranderingen wilt dan moet je dankbaar zijn en die 16 uur goed benutten.

Wees dankbaar dat je elke dag de kans krijgt om het beste uit te halen. Wees dankbaar dat je elke dag de mogelijkheid krijgt om jezelf te verbeteren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Wij wezen hem de Weg: wordt hij dankbaar of wordt hij ondankbaar?” (Soerat al-Insaan: 3)

Luister goed: Zorg ervoor dat je elke avond voor je naar bed gaat al een planning voor de volgende dag hebt gemaakt. Maak je planning en hou je er zoveel mogelijk aan. Natuurlijk kunnen er spontane dingen veranderen maar meestal heb je de mogelijkheid om je er aan te houden. Weet dat de shaytan er alles aan zal doen om je af te leiden zodat jij je doelen niet gaat halen, trap er niet in en volhard om je doelen te behalen. Weet dat je Allah aan je zijde hebt en Hij je altijd zal steunen.

Denk niet dat het toeval is dat je dit leest. Je wilt toch een verbetering? Je wilt toch mooie veranderingen? Doe het en ga ervoor! Make the rest of your life the best of your life!

 

D

Add Comment