Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht leest, denk niet dat het toeval is dat dit bericht jou heeft bereikt. Ik weet misschien niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat er in sha Allah nog velen mooie momenten voor jou staan te gebeuren. Momenten die al jou moeilijke periodes doen vergeten. Jij bent geen slecht persoon, we maken allemaal fouten, we hebben allemaal zonden en we hebben allemaal tekortkomingen. Allah houd van je en Hij wil het beste voor jou. Daarom moet jij je band met Allah versterken zodat je makkelijker door deze moeilijke periodes heen gaat komen.

Je hebt in het verleden velen goede dingen gedaan en Allah is al die dingen niet vergeten. Allah houd de beloningen voor je verborgen tot het juiste moment is gekomen om deze aan jou te schenken. Al het goede wat je ooit hebt gedaan zal worden beloond.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: vers 17)

Beste broeder/zuster: Denk niet dat ik makkelijk praten hebt, niemand weet wat jij voelt behalve jij en Allah. Maar besef dat het altijd erger had gekund. Besef dat Allah jou voor zwaardere beproevingen heeft behoed. Deze periodes zijn er niet om je te breken maar ze zijn er om je te maken. Ze reinigen je ziel van je zonden, ze zijn gekoppeld aan beloningen omdat je geduldig bent en ze zijn een reden voor een zaak die alleen Allah kent. Uiteindelijk zal je in sha Allah hier doorheen komen. Jij bent ma’sa’Allah en Allah houd van je. De sterkste strijders winnen misschien niet alle slagvelden maar ze winnen uiteindelijk wel de oorlog.

Dit is je dag, dit is je moment, voel de Liefde en Barmhartigheid van je Schepper. Terwijl je dit leest weet Allah wat je nu voelt. Hij ziet je tranen en Hij kent je gedachten. Alles komt goed. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

169088441-294118052120520-2098031323066940201-n