Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

De tijd is gekomen om jezelf gelukkig te maken, de tijd is gekomen om al je problemen achter je te laten. Ik weet misschien niet wie jij bent, maar wat ik wel weet is dat jij geen slecht persoon bent. We maken allemaal fouten, we hebben allemaal zonden en we hebben allemaal onze tekortkomingen. Weet dat Allah van je houdt, houd dus ook van Allah. Als je huidige situatie op dit moment niet prettig is, weet dan dat dit slechts een fase is. Voor je gevoel duurt het allemaal te lang, maar tijdens deze periode gebeuren er achter de schermen bij Allah veel dingen.

Als jij momenteel door een donkere periode gaat en je hebt geen idee waar je naartoe moet, blijf dan lopen. Vertrouw op Allah dat Hij je door deze duisternis naar Zijn Licht leidt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:
“Allah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het licht.”

(Aya van Surah Al-Baqarah: 257)

Beste broeder/zuster: Jij verdient het om gelukkig te zijn, jij verdient het om rust te krijgen. Daarom moet je durven keuzes te maken. Sommige keuzes kunnen voor jou moeilijk zijn, maar als deze keuzes een kans bieden om jou gelukkig te maken, moet je er vol vertrouwen voor gaan. Elke keuze die jij neemt heeft ergens een gevolg. Maak jezelf gelukkig, kies voor jezelf, zet jezelf op de eerste plaats. Als andere personen daar moeite mee hebben, dan is dat niet erg. Jij moet je energie kunnen verdelen, want hoe kan jij gelukkig worden als je energie bijna op is? Allah wil dat jij gelukkig door het leven gaat.

Trap op de rem als je merkt dat je niet gelukkig bent, ga in gesprek met Allah (door smeekbeden) en ga in gesprek met mensen die ervaring hebben om jou te helpen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

sd-3