Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Maak jij momenteel een zware beproeving mee? Geef niet op, Allah geeft Zijn grootste beproevingen aan Zijn sterkste strijders. Deze zullen vanwege hun geduld, vertrouwen en moed beloningen krijgen waarvan ze nooit hebben durven van te dromen. Geef niet op, je toestand is slechts tijdelijk, het heeft een begin en een eind. Momenteel sta jij aan de frontlinie, want de sterkste strijders staan vooraan, Allah vertrouwt op jou en Hij zal je verder versterken.

De zegeningen en de genade van Allah zal tijdens je beproeving als regen op je dalen. Het zal je zonden wegspoelen en je verfrissend naar verheugende tijden brengen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wij zullen jullie zeker beproeven met iets van angst, honger en vermindering van bezittingen, levens en vruchten. En verkondig verheugende tijdingen aan de geduldigen. Degenen die, wanneer zij door een ramp worden getroffen, zeggen: ‘Waarlijk, aan Allah behoren wij toe en waarlijk tot Hem zullen wij terugkeren’, zijn degenen op wie de zegeningen van hun Heer neerdalen en (op wie) Zijn Genade ( is neergedaald). En zij zijn degenen die recht geleid zijn.”

(Surah Al Baqarah vers 155-157)

Luister goed: Je hebt in het verleden meerdere gevechten gewonnen, je hebt beproevingen doorstaan waarvan je in het begin niet dacht dat je ze zou kunnen doorstaan. Allah heeft je toen ook geholpen en dat zal Hij nu ook weer gaan doen. Wees geduldig want je bent niet alleen. De hulptroepen (Engelen en personen die door Allah op je pad worden gestuurd) zijn al onderweg of in je leven aanwezig. Jij gaat in sha Allah de overwinning behalen.

Als je wist wat voor beloningen voor je klaar zijn gezet dan zal je strijden zonder angst en zonder twijfel. Allah houd van je en Hij is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8064

 

 

Add Comment