Mooie tijden komen eraan

Mooie tijden komen eraan

Niet alle stormen in je leven komen je leven verstoren, sommige stormen zijn er om het pad in je leven vrij te maken van alle obstakels. Het kan zijn dat je te maken hebt met allerlei obstakels en plotseling komt er een grotere beproeving in je leven. Die grote beproeving kan zijn gekomen om al die obstakels waar je tegenaan liep van je pad te verwijderen.

Gedurende deze periode dien je kalm te blijven, je dient te vertrouwen op Allah dat Hij je tegenslag gaat vervangen door betere tijden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Allah jou met een tegenslag treft, dan is er niemand die deze kan wegnemen, behalve Hij. En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst, dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden. Hij treft daarmee wie Hij wil van Zijn dienaren. En Hij is de Vergevingsgezinde, de Meest Barmhartige.”

(Soerat Yoenoes: 107)

Luister goed: Alles wat jou overkomt heeft een reden en deze reden is er om JOU te dienen. Allah heeft een reden wanneer er dingen gebeuren, wij kunnen nooit Zijn Wijsheid begrijpen maar we moeten wel Zijn besluit erkennen. Wanneer je het gevoel hebt dat je aan de afgrond staat dan moet je Allah vol vertrouwen want er kunnen 2 dingen gebeuren. Of Hij vangt je op wanneer je valt of Hij leert je om te vliegen.

Er staan in sha Allah mooie dingen te gebeuren. Allah is dag en nacht voor jou bezig en Zijn Plannen kan niemand begrijpen omdat de Kennis hierover alleen bij Hem ligt. Wees dus sterk, Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6764