Jij wordt een winnaar

Jij wordt een winnaar

Er zijn winnaars, er zijn verliezers en er zijn personen die nog niet hebben ontdekt hoe ze moeten winnen. Personen die wel dromen en doelen hebben maar geen idee hoe ze deze moeten verwezenlijken, personen die elke keer na een mislukking het opnieuw proberen en weigeren op te geven. Als jij tot degene behoort dan heb ik goed nieuws: Jij wordt in sha’Allah een winnaar.

Stop met jezelf af te vragen of het je gaat lukken en start met het versterken van je zelfvertrouwen want weet dat Allah jou gaat helpen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Bijna alle succesvolle personen hebben te maken gehad met allerlei obstakels en velen mislukkingen. Uiteindelijk hebben zij hun doelen bereikt omdat ze het plaatje voor zich zagen. Zie het plaatje, zie jou je doelen in sha Allah bereiken. Al die mislukte pogingen zijn slechts ervaringen die je op moest doen. Er valt zoveel nog te bereiken, er valt nog zoveel te halen. Elke dag is Allah bezig om jouw dromen te verwezenlijken dus heb vertrouwen.

Vertrouwen in je Schepper zal je altijd hoop geven ondanks alle tegenslagen. Geloof dus in je dromen want je bent er bijna. Make the rest of your life th best of your life!

 

asw