Ja het is mogelijk!

Heb je weleens momenten gehad dat je begon te twijfelen of je doel/droom haalbaar is? Het kan zijn dat de omstandigheden op dit moment zo zijn dat je het niet meer voor je ziet of het kan zijn dat je omgeving je allerlei redenen heeft gegeven waarom het onmogelijk zou zijn. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Ja het is mogelijk!

Twijfel niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om de persoon morgen in sha Allah te worden die je graag wilt zijn. Allah voorziet jou want Hij bezit een Sterke Kracht die jou gedurende reis zal versterken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah is de Voorziener, de Bezitter van Sterke Kracht.” (Soerat adh-Dhaariyaat: 58)

Luister goed: Wees niet bang om te falen maar wees bang om het niet te proberen. We maken allemaal fouten, fouten van het heden zijn namelijk de wijsheden van de toekomst. Stop met jezelf dingen aan te praten, stop met het opnemen van allerlei woorden van negatieve mensen of de slechte ervaringen van andere.

Je bent sterk omdat je ooit zwak was, je bent dankbaar omdat je ooit erger heb gezien en je kunt straks weer lachen omdat je weet wat verdrietig zijn was. Besef nu dat je al vaker jezelf door moeilijke tijden hebt gesleept. Het leven wordt niet makkelijker maar jij wordt sterker. Het wordt tijd dat jij je verleden achter je laat en gaat bouwen aan je toekomst, het wordt tijd dat jij je niet meer laat gijzelen door angst maar laat bevrijden door hoop. Alle lof en dank aan Allah subhanahu wa ta’ala, Al Hamdulilah Make the rest of your life the best of your life!

118359958-1485560094964017-8512570997100810304-n

Add Comment