Filter de giftige mensen uit je leven

Filter de giftige mensen uit je leven

Iedereen heeft weleens te maken gehad met giftige mensen, ze kunnen heel goed een masker opzetten maar diep van binnen zien ze je liever vallen dan de top bereiken. Ze komen hun beloftes niet na, ze staan nooit voor je klaar, ze liegen, ze contacten je alleen wanneer ze je nodig hebben en koesteren diep van binnen een intense haat. Deze mensen moet je uit je leven verwijderen, ze zijn het niet waard. Behalve als ze familie zijn dan dien je het op een wijze manier op te lossen. Voor de rest moet je ze aan Allah over laten.

Het heeft geen zin om wraak op ze te nemen, het heeft geen zin om ruzie met ze te maken want Allah zal ze vergelden op een moment dat ze het niet verwachten. Alle slechte daden die ze tegenover je hebben gemaakt krijgen ze terug.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie met een slechte daad komt; zij die slechte daden verrichten worden dan slechts vergolden vanwege datgene wat zij deden.”

(Soerat al-Qasas: 84)

Luister goed: Het maakt niet uit hoelang je degene kent, het maakt niet uit wat je allemaal samen hebt meegemaakt, wanneer je ziet dat er alleen misbruik en gebruik van je wordt gemaakt is het moment gekomen om het koord af te snijden. Je gaat je beter voelen, je bent verlost van die negatieve energie en je kan ruimte maken voor andere die er wel voor je zijn. Het is alleen een kwestie van tijd wanneer Allah degene vergeld, dus laat het los en ga verder met je leven.

Giftige mensen herken je vooral door hun negatieve energie, wanneer je ze spreekt of ziet dan voel je je meteen leeggezogen. Deze mensen zijn het niet waard, mooie tijden komen voor jou in sha Allah er aan. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

sas