Houd vol, want je bent er bijna!

Houd vol, want je bent er bijna!

Je bent vermoeid door alles; de dagen vliegen voorbij zonder zichtbare resultaten. Je stuit op obstakels, en de last op je schouders lijkt ondraaglijk. Soms wil je bijna opgeven, maar dan, uit het niets, komt er een sprankje hoop. Je zet door, maar je weet niet meer hoelang je dit vol kunt houden. Wanneer komt er een einde aan deze ellende? Wanneer vind je weer rust en zie je resultaten?
Ik kan je dit zeggen: Je bent er bijna! Al de inspanningen, beproevingen en ellende die je hebt doorstaan, zullen door Allah worden beloond.

De belofte van je Schepper is dat je uiteindelijk je doel zult bereiken, ongeacht de omstandigheden. Laat degenen die niet in jou geloven of die je ontmoedigen met rust.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wees daarom geduldig, want waarlijk, de Belofte van Allah is waar. En word niet ontmoedigd door degenen die niet (door jou) overtuigd zijn.”

(soerat ar-Roem: 60)

Beste broeder/zuster: Je bent er bijna. Het zal niet lang meer duren voordat je resultaten ziet, voordat je uit deze beproeving wordt gehaald. Je kunt je niet voorstellen hoeveel mooie dingen er in sha Allah voor jou staan te gebeuren. Jij ziet ze nog niet, maar Allah ziet ze wel. Denk NIET dat het toeval is dat je dit bericht leest; denk NIET dat het toeval is dat dit bericht precies op JOUW situatie van toepassing is. Wellicht is dit een teken voor jou om niet op te geven.

Op een dag zul je mijn woorden herinneren. Op een dag zul je terugkijken op deze periode en denken: “Ik ben blij dat ik niet heb opgegeven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

ds-1