Het is tijd om voor jezelf te strijden

Het is tijd om voor jezelf te strijden

Kijk naar je leven en denk aan iets wat belangrijk voor je is, iets wat je leven een boost geeft, iets wat je graag in sha Allah wilt bereiken. Maak je geen zorgen om dat stemmetje dat je zwak wilt maken, en maak je ook geen zorgen om hoe je het voor elkaar gaat krijgen. Alles gaat straks volgens Allah’s plan. Zijn Wijsheid is Subliem en overtreft al onze verwachtingen.

Wat is datgene wat je graag wilde bereiken, maar op een dag besloot je op te geven omdat jij jezelf hebt omgepraat? Wat het ook is, breng het weer naar voren. Hoe je het NU voor elkaar gaat krijgen gaat je NIETS aan. Allah belooft jou dat Hij je een uitweg geeft en je gaat voorzien op het moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”

(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Beste broeder/zuster: Ik weet iets over jou zonder dat ik jou ken. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig, jij bezit de kracht om in sha Allah veel te bereiken. Je hebt vaardigheden en talent om je dromen te verwezenlijken, ook al zien anderen het misschien niet. Alle tegenslagen die je momenteel meemaakt, heb je eerder in een andere vorm meegemaakt en toen was het je ook gelukt. Twijfel dus nooit in het donker aan wat Allah jou eerder in het licht liet zien.

Vanaf nu stop je met het maken van excuses en begin je met het maken van vooruitgang. Luister niet naar degenen die jou niets gunnen, luister niet naar degenen die hun eigen mening of ervaring aan jou willen opdringen. Besef dat er miljoenen mensen voor jou zijn gegaan die tegengewerkt werden maar het succes en hun doelen hebben bereikt door vertrouwen, standvastigheid en geduld te hebben. Allah is met je. Makthe rest of your life the best of your life!

 

ds-8