Geen excuses meer voor jou!

C

★★★ De enige dingen die tussen jou en jouw doelen staan zijn excuses en geen actie ondernemen. Wat is datgene wat je zo graag wilt? Wat is datgene wat je op korte of lange termijn wilt bereiken? Ik kan je nu al vertellen dat het allemaal mogelijk is. Het hoeft niet allemaal lang te duren en het maakt niet uit in wat voor situatie jij je momenteel bevind.

Jouw toestand kan worden veranderd, maar als je wilt dat jouw toestand veranderd moet je per DIRECT stoppen met al die excuses. Je moet stoppen met wanhopen en starten met positieve actie ondernemen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen.”
(soerat ar-Rad: 1)

Luister goed: Een kleine stap in de goede richting is beter dan duizend jaar wachten. Als jij gelukkig wilt zijn dan moet je in beweging komen. Misschien dat jij momenteel de energie niet voor hebt of geen idee hebt hoe jij het balletje moet laten rollen. Weet dat je er niet alleen voor staat, Allah is met je en Hij ondersteund je op elke moment van de dag.

Vandaag is de dag dat jij tegen jezelf zegt genoeg is genoeg. Ik ben het zat om mezelf te saboteren. Vanaf vandaag ga ik anders denken en vanaf vandaag ga ik actie ondernemen. Doe het goede en jouw leven zal positief veranderen. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment