Dit is waarom alles goed zal komen

Dit is waarom alles goed zal komen

Het kan zijn dat je momenteel door iets gaat wat ervoor zorgt dat je elke dag piekert. Je hebt geen idee hoe het opgelost moet worden. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Wat je nu meemaakt is niet permanent, het is een fase waar je doorheen moet. Wees niet bang dat je er alleen voor staat, want Allah is bij je. Hij ziet en hoort alles, Hij weet precies hoe je deze periode moet doorkomen en daarom leidt Hij je erdoorheen. Het enige wat Allah van je verlangt, is dat je op Hem vertrouwt en geduldig bent gedurende deze tijd.

Allah heeft voor alles een tijd bepaald. Alles gebeurt op het juiste moment. Allah wil dat je op Hem vertrouwt, want als je dat doet, zal Hij je doelen verwezenlijken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie op Allah vertrouwt: Hij is voldoende voor hem. Voorwaar, Allah bereikt Zijn doel. Voorwaar, Allah heeft voor alles een vastgestelde maat.”

(Soerah at-Talaaq vers 2-3)

Beste broeder/zuster: Een aantal moeilijke hoofdstukken in je leven betekent niet dat het einde van je verhaal nabij is. Er zijn talloze mensen die kunnen getuigen dat ze eerst door een zware tijd moesten voordat ze hun doel bereikten. Allah zuivert Zijn dienaren van hun zonden en beloont hen voor hun vertrouwen en geduld. Hij versterkt je ziel hiermee, zodat de shaytan je in de toekomst minder schade kan berokkenen.

Alles zal, in sha Allah, goed komen voor jou, alles gebeurt volgens Allah’s plan. Laat je niet van de wijs brengen door de shaytan, die je allerlei dingen influistert, want hij heeft geen macht over jou en je situatie. Allah is met je.. Make the rest of your life the best of your life!

ds-15