Alles komt in sha Allah goed

Alles komt in sha Allah goed

Hey jij, ja ik heb het tegen jou. Het kan zijn dat je momenteel door een moeilijke periode gaat. Dingen gaan mis en elke keer dat je even lucht kunt happen komt er weer iets wat het erger maakt. Soms heb je het gevoel dat je situatie een straf is, soms heb je het gevoel dat er boze krachten aan het werk zijn. Je voelt je uitgeput en je vraagt je af waarom jij. Je doet niemand kwaad maar toch zit je al heel lang in deze situatie. Je hebt Allah zo vaak aangeroepen maar je smeekbeden lijkt onbeantwoord.

Je vraagt je dagelijks af waar de hulp blijft, maar de hulp van Allah is onderweg. Je beproeving zal door Allah gecompenseerd worden door je te belonen voor je geduld en het zal je naar een bestemming brengen waar je moet zijn.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Daar, de hulp is van Allah, de Ware. Hij is beter (als gever van) een beloning en beter (als gever van) een bestemming.”

(Surah Al-Kahf vers: 44)

Luister goed: Je beproeving is een reiniging van je zonden, daarnaast is het gekoppeld aan een beloning en gekoppeld aan een bestemming. Allah zal jou niet voor altijd in deze toestand laten, er komen in sha Allah mooie tijden voor je aan. Alle puzzelstukken vallen uiteindelijk op hun plek. Zie je toestand niet als een straf maar zie het als een periode wat gekomen is om je wat te leren, om je sterker te maken en om een zaak voor elkaar te krijgen die voor jou is bestemd. Alles komt in sha Allah goed.

Denk niet dat het toeval is dat je dit bericht leest, denk niet dat het toeval is dat het lijkt alsof dit bericht speciaal voor jou is bedoeld. Ik weet niet wie jij bent maar wat ik wel weet is dat Allah van je houd. Dank Allah, Alhamdulilah en make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9561

Add Comment