Tijd om op de rem te trappen

Tijd om op de rem te trappen

Een huwelijk met veel geweld, vernedering en weinig liefde, een baan waar je dagelijks gepest wordt, een financiële situatie waar je amper rond kan komen, een ruzie wat elke dag aan je vreet. Als het verhaal van je leven de afgelopen hoofdstukken zwarte bladzijdes heeft dan is het tijd om de pen op te pakken en een nieuwe hoofdstuk te schrijven. De tijd is gekomen om op de rem te trappen, genoeg is genoeg. Elke dag maak je stress mee en die stress heeft invloed op je welzijn.

Alle tegenslagen in je leven kunnen door Allah worden weggenomen dus je eerste stap is om Allah aan te roepen, je tweede stap is aan jezelf. Je dient actie te ondernemen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Allah jou met een tegenslag treft, dan is er niemand die deze kan wegnemen, behalve Hij. “

(aya van Soerat Yoenoes: 107)

Luister goed: Jij verdiend een goed leven, een leven zonder stress en zorgen. Als jij momenteel te maken hebt met een toestand wat je steeds meer stress bezorgd dan dien je op de rem te drukken. De actie die je moet ondernemen is hulp zoeken, je hoeft je niet te schamen. Allah heeft overal op de wereld helpers gezonden die in staat zijn om je leven met Zijn Wil op orde te brengen. Maak je geen zorgen om de toekomst, Allah heeft een vangnet voor je opgesteld. Heb dus vertrouwen in je Schepper. Durf hulp te vragen, durf voor jezelf op te staan, durf uit je comfort zone te stappen en een nieuw avontuur tegemoet te gaan.

Je huidige toestand kan met slechts één stap in sha Allah positief veranderen. Denk niet dat het toeval is dat je dit leest, er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren maar dan moet je de keuze maken ook al is die moeilijk. Kies voor jezelf en make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9303

Add Comment