Alles wat je in het leven nodig hebt is er al

Alles wat je in het leven nodig hebt is er al

Je vraagt je misschien af hoe je alles in je leven weer op orde krijgt, je vraagt je misschien af wanneer datgene wat je wilt op je pad gaat komen. Laat ik je het volgende zeggen: Alles wat je nodig hebt bestaat al, Allah hoeft het niet nog te sturen, te scheppen of te creëren. De persoon met wie je (indien bestemd) gaat eindigen hoeft niet nog geboren te worden, de baan die jij nodig hebt hoeft niet nog gecreëerd te worden, de oplossing die jij zoekt hoeft niet nog bedacht te worden. Alles is er en de toegang er naar toe wordt op het juiste moment voor je geopend.

De Barmhartigheid van Allah omvat alles, niets of niemand kan het tegenhouden. Wanneer iets voor jou is bestemd, dan zal alles in het universum met de Wil van Allah bij elkaar komen om deze gunst voor jou te bewerkstelligen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door Hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.” (Soerat Faatir: 2)

Luister goed: Je moet jezelf voorbereiden om datgene te ontvangen wat je zo graag wilt. Je moet vertrouwen hebben dat indien je datgene niet krijgt er iets beters op je pad gaat komen en als je het wel krijgt weet dan dat niets het tegen kon houden en het op het juiste moment op je pad kwam. Laat je niet gek maken door dat stemmetje dat ervoor wil zorgen dat je ongeduldig gaat worden, laat je niet gek maken door dat stemmetje dat ervoor wil zorgen dat jij je dromen gaat opgeven.

Get up, dress up and show up. Elke ochtend moet je met alle middelen streven naar datgene wat je wilt en weet dat Allah je niet alles gaat geven wat je wilt maar Hij je wel alles gaat geven wat je nodig hebt. Alles komt in sha Allah goed. Make the rest of your life the best of your life!

 

d-4