Zo gaat jouw leven veranderen

21151622_750411141812253_3974998537018608801_n

Zo gaat jouw leven veranderen

Ik heb een vraag voor jou, geloof je echt dat jouw dromen verwezenlijkt worden als jij je slechte gewoontes doorzet? Geloof je dat echt? Geloof je echt dat jouw dromen waar worden als je dagelijks alleen maar op Snapchat, Insta, Facebook of Netflix zit? Ik weet dat jij het antwoord al weet en ik weet ook dat jij echt jouw dromen wilt verwezenlijken. Als je dit wilt dan moet jij je slechte gewoontes opofferen en anders moet je doorgaan en je dromen opofferen.

Als je helemaal niets doet dan zal je toestand hetzelfde blijven. Je moet je slechte gewoontes gaan vervangen door goede gewoontes wil jij positieve resultaten in je leven gaan zien en wil je dat je toestand gaat veranderen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Waarlijk Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij veranderen wat er in hunzelf is.” (Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Een lege bankrekening heeft waarschijnlijk te maken met slechte geldgewoontes, slechte gezondheid, vermoeidheid, slaaptekort en stress gebeurd niet per ongeluk maar komt voort uit slechte gewoontes. Jouw huidige toestand is een opstapeling van de dagelijkse gewoontes die jij hebt. Weet je wat het echte probleem is? Vijf, tien, twintig of veertig jaar vanaf nu. Iedereen zal achter jouw slechte gewoontes gaan komen. Want de resultaten van nu zullen dan tevoorschijn komen.

Maar nu is het de tijd om deze slechte gewoontes te veranderen, nu is het de tijd om aan jezelf te werken zodat je de rest van je leven het beste van je leven te maken. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment