Zo ga je met indringers om

Zo ga je met indringers om

Wanneer men kwaad over je spreekt dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. Als eerste maakt het niet uit of het een roddel is, de waarheid of een verdenking. Als men kwaad over je spreekt met doel je te beschadigen of in een kwaad daglicht te zetten dan zijn al deze vormen kwalijk. Als tweede moet je weten dat je het monster niet moet voeden, hoe meer aandacht je er aan schenkt hoe sterker het wordt. Het beste wapen tegen deze indringers is het reciteren van Ayat el Kursi. Meer heb je niet nodig. Zij die kwaad doen zullen op een moment wanneer ze het niet verwachten met de Wil van Allah worden vergolden.

Wees niet bang, vrees deze mensen niet want zij kunnen zonder toestemming van Allah jou nooit schaden. Vrees alleen Allah want Hij is je Beschermer.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

” Vreest daarom niet de mensen maar vreest Mij.”

(Soerat al-Maa’idah: 44)

Luister goed: Ga door met je leven, ga door met waarmee je bezig bent. Als het verleden je achtervolgt dan weet dat deze nooit je kan in halen zolang je je focust op je toekomst. Maak je geen zorgen om je toekomst, Allah heeft alle voorzieningen die je nodig hebt al reeds gereedgemaakt. Alles komt in sha Allah goed. Het kan zijn dat je nog vaker pijnlijke dingen kunt horen maar het is een valstrik van de shaytan om je gedachten vol angst en zorgen in te boezemen. De shaytan heeft geen macht over je, negeer dus alle negatieve berichten.

Veel kwaadsprekers kunnen er niet tegen als er niet op ze wordt gereageerd. Ze willen graag jou kapot zien gaan maar wanneer ze zien dat het goed met je gaat en dat je nergens van aantrekt gaan zij kapot van binnen. Weet dat Allah met je is. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-5892